Algemene verkoopsvoorwaarden

Nutricor SRL, Nutricor SPRL, Avenue de l’Énergie 31/014, 4432 Alleur, België
BTW: BE0743483422

1. Elke bestelling wordt geleverd zodra die betaald is met een geaccepteerde kaart of via een bankoverschrijving op onze rekening.

2. Alle credit- en debetkaarttransacties worden gedebiteerd op het moment van aankoop. De betaling per kaart is kosteloos.

3. Transportkosten (€ 8,00) zijn gratis voor alle bestellingen boven € 75.

Land van bestemming Bestelling Bestelling > 74,99 € incl BTW
België8,00€ (GLS)Gratis (GLS)
Frankrijk8,00€ (GLS)Gratis (GLS)
Zwitserland8,00€ (GLS)Gratis (GLS)
Luxemburg8,00€ (GLS)Gratis (GLS)
Monaco8,00€ (GLS)Gratis (GLS)
Nederland8,00€ (GLS)Gratis (GLS)
Duitsland8,00€ (GLS)Gratis (GLS)
Italië8,00€ (GLS)Gratis (GLS)
Spanje8,00€ (GLS)Gratis (GLS)
EngelandContacteer onsContacteer ons
Portugal8,00€ (GLS)Gratis (GLS)

4. Indien u de bestelling vóór 15.00 plaatst, trachten we deze binnen 72 werkuren te leveren. Deze levertijd is louter informatief en is niet verplicht. Leveringsvertragingen geven geen recht op schadevergoeding of ontbinding van de bestelling. De klant accepteert dat een bestelling in meerdere leveringen kan toekomen. Nutricor is op geen enkele manier verantwoordelijk voor het verlies van een pakket, maar verbindt zich ertoe om het zo snel mogelijk terug te halen en op te sturen. De vervoerder is verantwoordelijk voor gebreken en tekortkomingen die bij levering geconstateerd worden. De klant gaat ermee akkoord om eventuele schade aan het pakket schriftelijk te melden op het ontvangstbewijs van de bezorger.

6. De goederen worden als geaccepteerd beschouwd tenzij de klant binnen acht dagen na de leveringsdatum een schriftelijke klacht stuurt per aangetekende post. De klant is verantwoordelijk voor de kosten en het risico van het transport en moet op de afleverbon van de pakketbezorger eventuele schade schriftelijk melden. Indien Nutricor bereid is om een niet-conform of defect artikel te vervangen, gaat dit enkel om de vervanging van de niet-conforme goederen en wordt elke andere vorm van aansprakelijkheid uitgesloten, om welke reden dan ook. De aansprakelijkheid van Nutricor beperkt zich enkel tot de directe schade geleden aan de verkochte goederen en sluit elke indirecte schade uit die veroorzaakt werd door de goederen of door het verbruik ervan. De klant is volledig verantwoordelijk voor het verbruik van de goederen.

7. De bescherming en de eerbiediging van uw persoonsgegevens zijn voor ons van het allergrootste belang. Deze verbintenissen zijn opgenomen in ons privacybeleid.