Het dieet

het Nutri-concept

Sinds meer dan 20 jaar biedt Nutri u een dieet op maat van uw behoeftes en uw ideale gewicht.

Omdat elk van ons uniek is, biedt het team van NUTRI-voedingscoaches een antwoord op ieders persoonlijke voedingsbehoeften.

Wie bij NUTRI binnenstapt, ontdekt een volledig universum in het teken van een gezonde en een gepersonaliseerde voeding met respect voor onze gezondheid, onze schoonheid en dus ook ons welzijn!

Door in dit nieuwe concept mee te gaan, neemt u het besluit goed en lang voor uzelf te zorgen!

Ontdek hoe Nutri uw welzijn met gezonde voeding kan bevorderen!

Hoe werkt het?

In samenwerking met gezondheidsexperts zijn onze aangeboden afslankprogramma’s voornamelijk gericht op proteïnerijke, suikerarme en vetarme voeding. De spiermassa blijft behouden door een ideale proteïneopname. Doorheen de jaren hebben we ons steeds meer gespecialiseerd in suikerarme en vetarme snacks. Deze snacks zijn ideaal voor alle personen (voor wie gewicht wil verliezen, voor atleten van alle niveaus, voor diabetici, voor zij die gezond willen eten…) Na een eerste contact wordt een gepersonaliseerd menu voorgesteld dat tijdens het afslankprogramma nog steeds aangepast kan worden aan uw behoeften en de evolutie van uw gewichtsverlies.

Meer dan een methode zijn het bovendien voordelen die ontworpen werden voor u!

Elk programma wordt nauwgezet opgevolgd tot u stabilisatie ziet, als u dit nodig heeft. Het is belangrijk om uw limieten te kennen en om met een goede gezondheid te beginnen aan een dieet, welke dat ook is. We raden u aan om een bloedtest af te leggen voor u begint aan een dieet waarbij u meer dan 20 kg wil verliezen. Afhankelijk van uw gewenste gewichtsverlies, kan u hier in grote lijnen een beter beeld krijgen van wat we u aanbieden:

Doel =
Gewichtsverlies van 20 kg of meer

Doel =
Gewichtsverlies tussen 10 en 20 kg

Doel =
Gewichtsverlies tussen 5 en 10 kg

Doel =
Gewichtsverlies van 5 kg